BETT UK

PASAULINĖ ŠVIETIMO TECHNOLOGIJŲ BENDRUOMENĖ

2023 m. kovo 29-31 d. Bett grįžta į Londono ExCeL parodų rūmus, kur tris dienas vyks įkvepiantis renginys, kuriame bus galima susipažinti su mūsų sprendimų teikėjų siūlomais produktais ir užmegzti ryšius. Mes skatiname idėjas, mezgame ryšius ir spartiname prekybą, skatindami poveikį ir gerindami mokytojų bei besimokančiųjų rezultatus.

Didžiausioje pasaulyje švietimo technologijų parodoje Bett susirenka pedagogai iš viso švietimo sektoriaus ir 600 inovatyvių švietimo technologijų ir išteklių sprendimų teikėjų, kurie pristato pažangiausius ir paveikius produktus bei paslaugas. Nuo pasaulinių technologijų bendrovių iki garsių švietimo prekių ženklų ir startuolių - čia rasite sprendimų visoms švietimo aplinkoms, iššūkiams ir biudžetams.


Data | Laikas | Vieta

Kovo 29 d., trečiadienis | 09:00 - 18:00

Kovo 30 d., ketvirtadienis | 09:00 - 18:00

Kovo 31 d., penktadienis | 09:00 - 17:00

"ExCeL London", Karališkasis Viktorijos dokas, 1 Western Gateway, Londonas E16 1XL

Mūsų stendo numeris NQ10



Prisijunkite prie @Bett


@Bett padeda bendruomenei užmegzti ryšius ir bendradarbiauti per individualius susitikimus. Susipažinsite su mumis virtualiai! Sukursite neįtikėtinų galimybių per prasmingus pokalbius, kurių rezultatas - teigiami pokyčiai jums, jūsų organizacijai ir besimokantiesiems. Geriausia tai, kad asmenys iš švietimo įstaigų ir vyriausybių gali dalyvauti nemokamai.